Pécsi Tudományegyetem

Felvételi oldal

 

 

munkavállalási tanácsadó

h, 2014/10/06 - 10:57 -- admin
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kar: 
Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar
Képzésterület: 
Bölcsészettudományi
Képzés neve: 
munkavállalási tanácsadó
Aktiválva: 
A képzés elérhető
Képzési idő (félév): 
3
Irányszám: 
5<20
Teljes költség: 
130 000 Ft/félév
Képzési mátrix: 
Szakirányú továbbképzés (SZ), Levelező, Költségtérítéses
Felvételi követelmények/vizsgatárgyak: 

-

Képzés célja: 

A munkavállalási tanácsadó egyéni és/vagy csoportos tanácsadással segíti a munkanélkülieket és a munkavállalókat az állás-keresésben, állásuk megtartásában és a pályatervezésben.A szak célja, olyan szakemberek képzése, akik felkészültek a munkaerőpiac helyzetének folyamatos követésére, a pályakorrekció, a pályamódosítás vagy a munkavállalás általános kérdéskörében felmerülő személyes problémák kezelésére. A képzés során a résztvevőket fel kell készíteni arra, hogy személyes kapcsolatteremtés révén képesek legyenek segíteni, szakmai tanácsokkal ellátni a hozzájuk fordulók szakmai szocializációjának folyamatát.

Felvételi Információk / Jelentkezési feltételek: 

 Jelentkezni bármely képzési terület alapszakán szerzett végzettséggel lehet (ld. fent a jelentkezés feltételeit). A tanácsadás területén szerzett gyakorlat előny, de nem feltétel.Mellékletként a következő dokumentumokat várjuk:- kitöltött jelentkezési lap,- az oklevél, oklevelek másolata,- külföldön szerzett felsőfokú végzettség esetén, annak elismerését igazoló okmány másolata (47/1995. számú Kormányrendelet alapján),- szakmai önéletrajz.A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

Képzési jellemzők: 

A felvételi eljárással kapcsolatos elérhetőség:
+36 72 501500 /22571,
cseh.judit@feek.pte.hu

Szakirányok és specializációk: 

-

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: 
Munkavállalási tanácsadó
Elhelyezkedési lehetőségek: 

Jellemző tevékenységi területek:

Elérhetőségek: 

Kari elérhetőség:
cseh.judit@feek.pte.hu,
+36 72 501500 /22571,

További információk/Megjegyzés: 

Jelentkezni bármely képzési terület alapszakán szerzett végzettséggel lehet (ld. fent a jelentkezés feltételeit). A tanácsadás területén szerzett gyakorlat előny, de nem feltétel.Mellékletként a következő dokumentumokat várjuk:- kitöltött jelentkezési lap,- az oklevél, oklevelek másolata,- külföldön szerzett felsőfokú végzettség esetén, annak elismerését igazoló okmány másolata (47/1995. számú Kormányrendelet alapján),- szakmai önéletrajz.