Pécsi Tudományegyetem

Felvételi oldal

 

 

Mentálhigiéné és közösségi segítés szakirányú továbbképzés

h, 2014/10/06 - 10:57 -- admin
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kar: 
Bölcsészettudományi Kar
Képzésterület: 
Bölcsészettudományi
Képzés neve: 
mentálhigiéné és közösségi segítés szakirányú továbbképzés
Aktiválva: 
A képzés elérhető
Képzési idő (félév): 
4
Irányszám: 
8-50 fő
Teljes költség: 
150.000 Ft/félév
Képzési mátrix: 
Szakirányú továbbképzés (SZ), Levelező, Költségtérítéses
Felvételi követelmények/vizsgatárgyak: 

-

Szakfelelős: 
Sz. Makó Hajnalka klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, minősített emberi erőforrás-gazdálkodási tanácsadó
Felvételi Információk / Jelentkezési feltételek: 

A szak felvételének feltétele: A szakirányú továbbképzés megkezdésének feltétele legalább BA szintű vagy főiskolai szintű szakképzettség. A képzés indításának legközelebbi időpontja: 2018. szeptember A jelentkezési határidő: 2018. nyár (http://pszichologia.pte.hu/mentalhigienes-szakiranyu-tovabbkepzes) A képzés megkezdésének feltétele: A Mentálhigiéné és közösségi segítés szakirányú továbbképzési szakra történő jelentkezéshez szükséges dokumentumok benyújtása: - A legalább BA- vagy főiskolai szintű szakképzettséget igazoló diploma másolata - Szakmai önéletrajz - Jelentkezési nyomtatvány A felvételi vizsga beszélgetés formájában történik és a jelentkező szakmai tapasztalataira, valamint szakmai orientációira és motivációira fókuszál. A felvételi beszélgetés időpontjáról - a jelentkezési határidőt követően - minden résztvevőt írásban tájékoztatunk.

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: 
Mentálhigiénés szakember és közösségi segítő
Elhelyezkedési lehetőségek: 

A végzettség birtokában oktatási intézmények, társadalmi szervezetek és csoportok nyújtanak lehetőséget az elhelyezkedésre. A képzés során elsajátított ismeretek felhasználhatók a családi, az iskolai és a munkahelyi mentálhigiéné területén, valamint önismereti csoportok szervezésénél és vezetésénél.

Elérhetőségek: 

A képző intézmény elérhetősége: Pécsi Tudományegyetem – BTK Pszichológia Intézet 7624 Pécs Ifjúság útja 6. – B épület Kapcsolattartó: Habling Kitti Telefon: 06–72–503-600; mellék: 24278 E-mail: habling.kitti[kukac]pte.hu