Pécsi Tudományegyetem

Felvételi oldal

 

 

Protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirányú továbbképzési szak

h, 2014/10/06 - 10:57 -- admin
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kar: 
Bölcsészettudományi Kar
Képzésterület: 
Társadalomtudományi
Képzés neve: 
Protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirányú továbbképzési szak
Aktiválva: 
A képzés elérhető
Képzési idő (félév): 
3
Irányszám: 
15-40
Teljes költség: 
130 000 Ft/félév
Képzési mátrix: 
Szakirányú továbbképzés (SZ), Levelező, Költségtérítéses
Felvételi követelmények/vizsgatárgyak: 

-

Képzés célja: 

Olyan szakemberek képzése, akik a szerzett ismereteik birtokában képesek a hazai és európai multinacionális vállalatok, közigazgatási, diplomáciai testületek, minisz¬tériumok, polgármesteri hivatalok és kulturális intézmények, szakmai érdekképviseletek rendezvényeinek koordinálására és lebonyolítására. A szakon végzettek képesek és készek továbbá a nemzeti történelmünk és kultúránk részét képező viselkedéskultúra szabályainak és hagyományai¬nak betartására és betartatására, az európaiságunknak megfelelő viselkedés alkalmazására és közvetítésére.

Felvételi Információk / Jelentkezési feltételek: 

A képzésre főiskolai vagy egyetemi szintű diplomával vagy BA/MA diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, a csatolt jelentkezési lap, valamint az oklevélmásolat együttes benyújtásával.A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

Képzési jellemzők: 

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

A tanórákra tömbösítve, legfeljebb kettő hetenként munkanapokon, vagy a heti pihenőnapon kerül sor. Ennek megfelelően az adott szakon a képzés gyakorisága: havonta egyszer 3 nap (általában csütörtöktől szombatig). A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul (min. 10fő) ! A képzés megadott kezdeti időpontja változhat.

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: 
protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező
Elhelyezkedési lehetőségek: 

A képzés célcsoportjai: hazai és multinacionális vállalatok különböző szintű feladatkörökben. , rendezvényszervezéssel foglalkozó munkatársai; politikai pártok. , közigazgatási intézmények és kulturális intézmények szaktanácsadói; civilszervezetek szakértői; kommunikációs ügynökségek munkatársai; mindazon diplomások. , akik a rendezvények tervezésében. , lebonyolításában elméleti megalapozottságot és gyakorlati készségeket kívánnak szerezni.

Elérhetőségek: 

Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
7624 Pécs, Ifjúság útja 6.
Oktatásszervezési Osztály
Kari honlap: www.btk.pte.hu
btkfelvi@pte.hu