Pécsi Tudományegyetem

Felvételi oldal

 

 

Public Relations és szóvivő szakirányú továbbképzési szak

h, 2014/10/06 - 10:57 -- admin
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kar: 
Bölcsészettudományi Kar
Képzésterület: 
Társadalomtudományi
Képzés neve: 
Public Relations és szóvivő szakirányú továbbképzési szak
Aktiválva: 
A képzés elérhető
Képzési idő (félév): 
2
Irányszám: 
15-40 fő
Teljes költség: 
130 000 Ft/félév
Képzési mátrix: 
Szakirányú továbbképzés (SZ), Levelező, Költségtérítéses
Felvételi követelmények/vizsgatárgyak: 

-

Képzés célja: 

Olyan szakemberek felkészítése a PR-es és a szóvivői feladatokra, akik a bizalomépítés „művészeiként” magas szintű és differenciált felelősségtudattal rendelkeznek, egyúttal megnyilvánulásaik révén képesek a valóságos és a virtuális hálózatépítés elősegítésére, egyúttal a magyarországi vállalatok, cégek, pártok és nonprofit intézmények elvárásainak megfelelő elméleti és gyakorlati ismeretek birtoklása jellemzi őket. A végzett szakemberek képesek lesznek piacbefolyásoló, illetve intézményi PR-feladatok elvégzésére, valamint a szóvivői feladat magas szintű megvalósítására.

Felvételi Információk / Jelentkezési feltételek: 

A képzésre főiskolai vagy egyetemi szintű diplomával vagy BA/MA diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, a csatolt jelentkezési lap, valamint az oklevélmásolat együttes benyújtásával.

Képzési jellemzők: 

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

A tanórákra tömbösítve, legfeljebb kettő hetenként munkanapokon, vagy a heti pihenőnapon kerül sor. Ennek megfelelően az adott szakon a képzés gyakorisága: havonta egyszer 3 nap (általában csütörtöktől szombatig). A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul (min. 10fő) ! A képzés megadott kezdeti időpontja változhat.

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: 
public relations és szóvívő
Elhelyezkedési lehetőségek: 

A képzés célcsoportjai: hazai és multinacionális vállalatok különböző kommunikációs feladatkörben dolgozó munkatársai; politikai pártok. , közigazgatási intézmények és kulturális intézmények PR- és sajtóreferensei. , szóvivői; civilszervezetek szóvivői; PR- és kommunikációs ügynökségek munkatársai; mindazon diplomások. , akik a szervezeti kommunikáció stratégiai tervezésében. , irányításában és akcióprogramok lebonyolításában elméleti megalapozottságot és gyakorlati készségeket kívánnak szerezni.

Elérhetőségek: 

Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
7624 Pécs, Ifjúság útja 6.
Oktatásszervezési Osztály
E-mail: btkfelvi[kukac]pte.hu
Kari honlap: www.btk.pte.hu