Nyílt nap az Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjában

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar 2019. január 14-én 10 órakor tartja Nyílt Napját a Zalaegerszegi Képzési Központban. A hagyományokhoz híven ezen a napon mutatkozik be a Zalaegerszegi Képzési Központ az egészségtudomány iránt érdeklődő, a felsőoktatásba felvételizni szándékozó fiataloknak.

 

A rendezvényen a képzési központ által kínált képzési lehetőségekről, a felvételi eljárás rendjéről kapnak tájékoztatást az érdeklődők. Bemutatkozik az Ápolás és betegellátás alapképzési szak gyógytornász szakiránya, valamint az Egészségügyi szervező alapképzési szak egészségbiztosítási, egészségügyi ügyvitelszervező és az egészségturizmus szervező specializációk.

 

A gyógytornász szakma iránt érdeklődők interaktív programon nyerhetnek betekintést a gyakorlati órákon folyó munkába, a mozgással való gyógyítás rejtelmeibe, valamint a biomechanikai és a terhelés-élettani laboratóriumokban végzett vizsgálatokba. Az egészségügyi szervező szak oktatói előadásokkal, diavetítéssel, kvíz játékkal teszik szemléletessé a képzésen folyó munkát. Elsősegélynyújtás és újraélesztés demonstráció bemutatása is színesíti a rendezvényt.

 

Helyszín: ETK ZKK (8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 33.)

 

További infók:

https://www.facebook.com/events/337319566836899/

Dr. Császár Gabriella adjunktus, képzési igazgató

telefon: +36 92 311 115

e-mail: gabriella.gombos@etk.pte.hu

 

Kapcsolat:

felvetelizoknek.etk.pte.hu

etk.pte.hu

info@etk.pte.hu

facebook.com/pteetk

instagram.com/pte_etk

Dátum: 
2019. január 14. 10:00
 

„A PTE-s diploma remek ajánlólevél, a többi már csak rajtad áll!”

 

Végzett hallgatónk a PTE-ről
(Diplomás Pályakövetés)