III. PROGRACE programozó verseny középiskolások és egyetemisták számára

Figyelmetekbe ajánljuk a középiskolások és egyetemisták számára megrendezésre kerülő, III. PROGRACE programozó versenyt, amely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán kerül megrendezésre.

A versenyt a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem közösen szervezi. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.

 

Időpont: 2018. december 1. (09:00 – 18:00)

Helyszín: PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

 

A verseny célja, lehetőséget biztosítani tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára programozási tudásuk megmérettetésére. A verseny találkozási lehetőséget biztosít az informatikával foglalkozó cégek és leendő munkavállalóik számára, valamint érdekes, játékos feladatok megoldásán keresztül felkeltheti, tovább mélyítheti a pályaválasztás előtt álló középiskolások elkötelezettségét a műszaki területek, azon belül is az informatika iránt. Az egyetem falai között eltöltött egész napos verseny során a középiskolás és egyetemi csapatok tagjai megismerkednek egymással és a versenyt szervező egyetemi oktatókkal, az általánosnál specifikusabb képet kaphatnak az egyetemi életről.

 

Részletek és jelentkezés: https://prograce.hu

Jelentkezési határidő: 2018.11.20.

További információk: Gyurák Gábor, info@prograce.hu

 

 

„A PTE-s diploma remek ajánlólevél, a többi már csak rajtad áll!”

 

Végzett hallgatónk a PTE-ről
(Diplomás Pályakövetés)