Irány a PTE! - a Kultúrfeszt után is

Lendületesen indult a Pécsi Tudományegyetemen az év - 24 szervezőegyég 280 előadóval és 172 programmal várta az érdeklődők, a fesztivál végéig pedig több mint 6000 résztvevő válogatott az informatív és szórakoztató tartalmak között.

 

Irány a PTE! - a Kultúrfeszt után is

 

 „5 napon keresztül igazi egyetemistának érezhettem magam! A kultúrfesztivál legérdekesebb programja számomra az „Élet a #pécsiorvosin hallgató szemmel” volt, ahol örülök, hogy megtudtam, a harmadik év után külföldön is el lehet végezni a nyári gyakorlatot. Bár még van egy évem a felvételiig, már most tudom, a PTE lesz az én választásom! 

– mondta az Irány a PTE! Kultúrfesztről Hirt Aliza, középiskolai tanuló.

 

Irány a PTE! - a Kultúrfeszt után is


Az Irány a PTE! Kultúrfeszt hatalmas sikernek örvendett, ugyanis több ezer diák, szülő és tanár tartott velünk az 5 nap során. Legnépszerűbb programjaink közé a Beck Zolival és Tibi atyával történt beszélgetés, a „Kis esti mozi”, Dj Nash K bulija, valamint a csoki- és borkóstolás tartozott. Persze azt mindenki tudja, hogy a sokat emlegetett „pécsi életérzést” semmi sem adja teljesen vissza, de a sokszínű program mégis egyértelművé tette:

 

 még egy világjárvány közepén is jó a PTE hallgatójának lenni.

 

Lemaradtál a programokról? Ne aggódj, mindenkire gondoltunk!


Programjaink visszanézhetőek a felveteli.pte.hu/kulturfeszt oldalon, ahol az előadók és szervező egységes leírása, és a PTE karainak bemutatkozása is megtalálható. Érdemes felkeresni Facebook és Instagram oldalunkat, valamint letölteni az Irány a PTE! applikációt, ahol extra információkkal, játékokkal és érdekességekkel segítjük a végzősöket, hogy sikerrel járjanak a felvételin. Aki pedig nem ismerné Pécset, az iranyapte.hu oldalon található interaktív kiadvány csodálatos drónfelvételeit is megtekintheti, hogy végképp megjöjjön a kedve a jelentkezéshez.
Az idei érettségihez sok sikert kívánunk, a következő időszakban felvételizőket pedig várjuk rendezvényeinken, programjainkon, de ha máskor nem, jövőre ugyanekkor, reméljük már nem ugyanitt, de találkozunk, mert tudjátok,

 

 Mindenki pécsi akar lenni!