JÁTSSZ és NYERJ a PTE-vel!

Ismerd meg az Irány a PTE! játékon keresztül a Pécsi Tudományegyetemet és Pécset, a nyüzsgő egyetemi várost. Gyűjts pontokat és váltsd be szuper PTE-s és partnereink által felajánlott cuccokra a webshopban, majd versenyezz a fődíjakért!

 

JÁTSSZ és NYERJ a PTE-vel!

 

Diákoknak, szülőknek és pedagógusoknak külön-külön pályát indítottunk, így különböző kalandokban lehet részetek, illetve más-más fődíjra és webshopos ajándékra váltok jogosulttá.

Játékos helyzetekben és kvíz alapú mini-játékokkal rengeteg részletet tudhatsz meg a Pécsi Tudományegyetem diákéletéről, a karokról és a városról is számos bennfentes infó vár Rád! Ismerd meg, diákként hogy milyen a pécsi színes egyetemi élet, hol vannak a legtutibb szórakozóhelyek, hol érdemes randizni a városban és mi lehet az a megismételhetetlen hangulat, ami magával ragad és beszippant, ha Pécsett tanulsz. Szülőknek és pedagógusoknak pedig olyan infókat adunk át, melyekkel támogatni tudják az érettségizőket a felvételi döntésük során, valamint meggyőződhetnek, hogy a PTE és Pécs biztosan jó választás lesz a diákoknak.

 

JÁTSSZ és NYERJ a PTE-vel!

 

Minél több kérdésre válaszolsz helyesen a játékban, annál több esélyed van hazavinni az általad kiválasztott szuper ajándékokat, melyeket idén a PTE és számos partnerünk ajánlott fel: jegyzetfüzet, power bank, táska, kedvezményes kuponok könyvvásárláshoz és edzéshez, kapucnis pulcsi és még sok minden más! A shopban licitálhatsz a kiszemelt ajándékokra vagy azonnal beválthatod a pontjaidat, ha nem hiszel a szerencsében. Mindemellett a játék zárásakor a toplista helyezésed alapján a kiemelt nyereményeket is elviheted.

Tipp: Töltsd ki a profiladataidat és máris kapsz 40 PTE zsetont a webshopos költéseidhez!

Élvezd velünk a mediterrán város adta lehetőségeket! Csatlakozz, játssz és nyerj! A PTE hihetetlenül színes képzési kínálattal esélyt ad számodra, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő szakot, majd a kultúra fővárosában gyarapítsd tudásodat és valóra váltsd az álmaid!

Látogass el weboldalunkra is és tudj meg mindent nyílt napjainkról, képzésinkről és egyéb lehetőségekről, melyeket a PTE kínál: felveteli.pte.hu!

Irány a PTE!