Második nap az Education! - Irány a PTE!

Endrődi Bettina, a Karrier Iroda munkatársának beszámolóját olvashatjátok a második napról az Education. Az biztos, hogy ma sem távoztak információk és ajándékok nélkül az érdeklődők a PTE Standtól.

 

 

A második nap egyértelműen pörgősebbre sikerült, mint az előző. Standunknál egymást váltották a karriertesztre, grafológiára és próbanyelvvizsgára jelentkezők, tabletjeinket pedig a játszani vágyók szinte kézről kézre adogatták.

 

Második nap az Education! - Irány a PTE!

 

Fantasztikus volt a hangulat, melyről egy résztvevő diák mesélt nekem: Kipróbálták a VR-t, táncos játékokban benne voltak, azt sem tudták, hova kapják a fejüket a barátaival. A gimnázium, ahova jár, az egész évfolyamot elhozta Pécsről.

 

Második nap az Education! - Irány a PTE!

 

„A bulibuszok királyak voltak, a kabala előtte táncolt mintha rave partyn lenne, finom volt a tea, amiért csak azért álltunk sorba hogy köszönjünk a kistanárunknak, de elment mielőtt odaértünk volna…  Sokat dumáltak velünk, meg hoztam egy csomó prospektust, láttuk PIXA-t afterosba, meg valami borászati szaknál is voltunk az is menő volt.”

 

Második nap az Education! - Irány a PTE!

 

A PTE Táncegyüttes pom-pomlányai körül csak úgy gyűlt a tömeg, nagy sikert arattak a műsorukkal. Hosszú Norbi, a PTE-s színpadi produkciók moderátora és egyben PTE-n végzett hallgatónk és a csapatkiáltások szintén tömegeket vonzottak be. Tigrisünk egy percre sem állt le, folyamatosan táncolt. A napot újra egy közös bulizással zártuk a standnál.

 

Második nap az Education! - Irány a PTE!

 

Képek forrása: Educatio FB

 

 

„A PTE-s diploma remek ajánlólevél, a többi már csak rajtad áll!”

 

Végzett hallgatónk a PTE-ről
(Diplomás Pályakövetés)