Osztálykirándulás a Pécsi Tudományegyetemen

Kóstolj bele az egyetemi életbe!

 

#Mindenkipécsiakarlenni

 

Fogalmad sincs, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Szeretnéd megtudni, hogy érettségi után dolgozz vagy továbbtanulj? Kíváncsi vagy, milyen az élete egy egyetemistának? Szívesen kezdenéd egy osztálykirándulással a tanévet?

 

IGEN! IGEN! IGEEEN!

 

Akkor vedd rá az osztályfőnököd és az osztálytársaid arra, hogy Pécsen töltsétek az idei osztálykirándulást!

 

Az itteni egyetemistákkal karöltve fedezhetitek fel Pécs városát, akik megmutatják Nektek az igazi pécsi egyetemista életérzést!

Városvetélkedővel egybekötött campustúrákkal körbevezetünk az Egyetem campusain, és egy interaktív séta során olyan kérdésekre is választ adunk, mint például:

  • Melyek a jó helyek Pécsen?
  • Milyen az élet az egyetemi koleszokban, és hogyan tudtok jó albihoz jutni? 
  • Milyen szakokon tanulhattok, hogyan építhetitek fel a karriereteket?
  • Mi mindent csinálhattok Pécsett az egyetem mellett? (sport, tánc, zene, színház, meg amit akartok…)

 

Miután megismertétek a Pécsi Tudományegyetem karait, és az egyetemi életet, kedvezményes árú programokat biztosítunk az osztály számára:

többek között gyönyörködhettek a híres Zsolnay Negyed kiállításiban, retteghettek a ParaParkban, és a csúszhattok, merülhettek, száguldozhattok a Mecsextrém kalandparkban, nézhettek művészfilmet az Apolló Moziban… sőt, még a sörfőzést is kitanulhatjátok a Pécsi Sörgyárban!

 

Vedd a kezedbe osztályod sorsát, és szólj az osztályfőnöködnek erről a remek lehetőségről! Legyetek részesei Ti is egy igazi Egyetemi Valóságshownak!

 

Beágyazott pdf: