Pécsi Tudományegyetem

Felvételi oldal

 

 

Pótfelvételi 2018

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem idén is várja azokat a továbbtanulni vágyókat, akik az általános felvételi eljárásban nem nyertek felvételt, vagy nem jelentkeztek sehová, de most úgy gondolják, hogy tovább szeretnének tanulni.

PÓTFELVÉTELI 2018 - Légy sikeres a PTE-n szerzett tudásoddal!A PTE valamennyi kara hirdet pótfelvételi lehetőséget, így a jelentkezők  rendkívül széles kínálatból választhatják ki a karrierjüknek megfelelő képzést. A pótfelvételi eljárásban csak önköltséges formában meghirdetett képzésekre lehet jelentkezni, nappali és levelező munkarendben.

A felsőoktatásba bekapcsolódni vágyók 2018. augusztus 6-án, hétfőn éjfélig adhatják be jelentkezésüket a felvi.hu elektronikus felületén, ahol a jelentkezés és a pontszámítás szabályai, valamint a meghirdetett képzések is megtalálhatóak. Fontos, hogy a jelentkezők figyelmesen tanulmányozzák át a jelentkezési feltételeket, mert a hiányosan, vagy rosszul beküldött jelentkezések a felvétel elutasítását vonhatják maguk után.További információk a felvi.hu-n »